کباب لاری با ماست و پیاز سرخ شده
15 دی 94 - 22:00

گیلان آنلاین: کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.

 

 

 

به گزارش گیلان آنلاین به نقل از مجله زندگی ایده آل، کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.

کباب لاری با ماست و پیاز سرخ شده


مواد لازم:

  •    فیله گوساله خرد شده: 400 گرم
  •     پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
  •     ماست: 1 پیمانه
  •     فلفل پاپریکا: 4/1 قاشق چایخوری
  •     روغن کنجد: 3 قاشق سوپخوری
  •     قرص عصاره گوشت: 1 عدد
  •     پیاز رنده شده: 1 عدد
  •     نمک و فلفل قرمز: 8


روش تهیه:

1. فیله‌های گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت 5 دقیقه کاملا ورز دهید تا پیاز و ادویه‌ها به داخل گوشت نفوذ کند، سپس ماست و فلفل پاپریکا و پودر سیر را نیز اضافه کنید و مجددا کاملا ورز دهید.

2. به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و طعم‌دار شود، سپس درون سیخ چوبی قرار دهید و روی تابه چدن به مدت 6 الی 7 دقیقه بپزید و در ظرف موردنظر بچینید و کنار آن یک کاسه ماست چکیده و پیاز سرخ شده قرار دهید.

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام