«شکلات مارسیپانیِ»
16 دی 94 - 00:00
گیلان آنلاین: بعضی اوقات با سه یا چهار چیز ساده و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این دو را به یک چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.
 
 
 
 
 
به گزارش گیلان آنلاین به نقل از مجله زندگی ایده آل، بعضی اوقات با سه یا چهار چیز ساده و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این دو را به یک چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.

 

شکلات مارسیپانی

 

مواد لازم:

  •    شکلات سیاه یا شیری: به میزان لازم
  •    پودر بیسکویت کرمدار گرجی: به میزان لازم
  •    چند عدد قالب طرح‌دار قلب یا گل که بهتر است طلقی و با طرح‌های رنگی باشند

برای داخل کاسه‌ها:

  •    مارسیپان: به میزان لازم

روش تهیه: 

1. شکلات را روی بخار آب‌جوش قرار داده و هم می‌زنیم تا ذوب شود. با مقداری پودر بیسکویت مخلوط می‌کنیم و با یک برس یک جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

2. این کار را دو بار تکرار می‌کنیم تا شکلات ضخیم شود. سپس داخل آنها را با مارسیپان پر می‌کنیم و در فریزر می‌گذاریم تا به‌راحتی از قالب جدا شود.

3. وقتی کاسه آماده شد،  آن را با شکلات ذوب شده به هم می‌چسبانیم.
به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام