حلوای دارچین
17 دی 94 - 19:08
گیلان آنلاین: ایران سرزمین غذاهای متنوع و البته دسرها و شیرینی‌های مختلف و رنگارنگ است. یکی از دسرهای معروف ایرانی حلواست که بیشتر در مراسم‌ مذهبی و عزاداری طبخ می‌شود.
 
 
 
 
 
 
به گزارش گیلان آنلاین به نقل از مجله آشپزی مثبت، ایران سرزمین غذاهای متنوع و البته دسرها و شیرینی‌های مختلف و رنگارنگ است. یکی از دسرهای معروف ایرانی حلواست که بیشتر در مراسم‌ مذهبی و عزاداری طبخ می‌شود؛ اما لاری‌ها حلوای دارچینی دارند که بیشتر در فصل سرما برای تقویت بدن درست می‌کنند. اگر طرفدار حلوا هستید با یکی از خوشمزه‌ترین‌های آن آشنا می‌شوید.

حلوای دارچین غذای پیشنهادی  لارستانی ها

مواد لازم برای 4 نفر

  •  1 پیمانه آرد گندم سبوس‌دار
  • 1 پیمانه شکر
  •  2 /1 1 پیمانه آب
  •  2 /1 پیمانه گلاب
  • 1 ق م دارچین
  • 1 ق س زعفران دم کرده
  • 3 عدد هل
  • 1 پیمانه روغن

طرز تهیه:

1. آرد گندم را در ظرف مناسبی تفت دهید. وقتی رنگ آن عوض شد دارچین را اضافه کنید و تفت دهید.

2. همزمان با تفت دادن آرد، شربت حلوا را درست کنید. شکر و آب را مخلوط کنید. وقتی شربت جوش آمد، زعفران، گلاب و هل کوبیده شده را هم بریزید و بعد از دو دقیقه از روی حرارت بردارید.

3. آرد را تا زمانی تفت دهید که رنگش قهوه‌ای کم‌رنگ شود. وقتی رنگ آرد تغییر کرد روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

4. حالا شربت را اضافه کنید و هم بزنید. مدام باید حلوا را هم بزنید تا آبش خشک شود و دیگر حلوا به قاشق نچسبد.

نکته

مقدار دارچین باید به نسبت آرد اندازه گرفته شود. برای یک پیمانه آرد یک قاشق مرباخوری دارچین کافی است. اگر دارچین بیشتر شود حلوایتان تلخ می‌شود.
به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام