پنکیک لبو عسلی
18 دی 94 - 19:40

گیلان آنلاین: برای صبحانه روز جمعه شما پیشنهاد من‌درآوردی جالبی داریم. تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟ پنکیکی با رنگ و روی زیبا که صبح دلپذیری برای شما می‌سازد.

 

 

 

به گزارش گیلان آنلاین به نقل از برترین ها، برای صبحانه روز جمعه شما پیشنهاد من‌درآوردی جالبی داریم. تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟ پنکیکی با رنگ و روی زیبا که صبح دلپذیری برای شما می‌سازد.

پنکیک لبو


مواد لازم:
 

  • 1 پیمانه آرد
  • 2 ق س عسل
  •  1/2 پیمانه شیر
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  •  3 عدد لبوی کوچک
  • 1 ق چ بیکینگ‌پودر


طرز تهیه:

1. همه مواد را با هم مخلوط کنید؛ به‌این‌ترتیب که اول آرد، بیکینگ پودر،شیر و  تخم‌مرغ​ را هم زده  در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. بعد عسل و لبوی رنده شده یا پوره شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. وقتی مایه پنکیک آماده شد، به مدت 5 دقیقه بگذارید در یک ظرف شیشه‌ای استراحت کند.

2. حالا تابه‌ای را کمی چرب کنید و به‌اندازه‌ای که می‌خواهید از مایه درون تابه بریزد. وقتی مایه پنکیک حباب زد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم حرارت ببیند و حباب بزند. وقتی دو طرف پنکیک خوب پف کرد آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام