فیله ماهی با سس کاری
16 مهر 98 - 21:04

مواد لازم
فیله ماهی=8قطعه
دوغ یا ماست شیرین=1پیمانه
موز =1عدد
خامه =1پیمانه
سس مایونز=1قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و پودر کاری= به میزان لازم
پنیر گودا=100 گرم
روغن مایع= 1/3 پیمانه
طرز تهیه
فیله ماهی را در دوغ (بدون گاز)به مدت نیم ساعت بخوابانید .در این میان موز را پوست بکنید, قطعه قطعه کنید و با یک چنگال کاملاً له کنید , سپس به موز, خامه , سس مایونز, نمک , فلفل و پودر کاری را افزوده و خوب مخلوط کنید, پنیر را رنده کنید و نیمی از آن را با سس مخلوط کنید, فیله ماهی را کمی با روغن مایع چرب کنیدو در فر یا ماهیتابه کباب کنید و سپس سس راروی ماهی ها مالیده و رویش پنیر ریخته و به مدت 10 دقیقه در حرارت 300 درجه فارنهایت گذارده تا پنیرها آب شود. ماهی تازه را تا حد ممکن همان روز خرید مصرف کنید. در غیر این صورت می توانید آن را در کاغذ آلومینیوم بپیچید و به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

 

 

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام