با احتیاط تخم مرغ های محلی را مصرف کنید
12 آذر 98 - 06:20

 محمدحسین عزیزی مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو اظهار کرد: تخم‌مرغ‌های محلی ممکن است در محیط گرم به دلیل اتمام تاریخ مصرف و ماندگی بیش از حد فاسد شده باشند.

او ادامه داد: باید در مصرف تخم‌مرغ های محلی دقت لازم را به عمل آورد زیرا این تخم‌مرغ‌ها دارای تاریخ تولید و انقضا نیستند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو تاکید کرد: خوشبختانه با شروع فصل سرما احتمال فاسد شدن تخم‌مرغ‌های محلی کاهش پیدا می‌کند و اگر این تخم‌مرغ‌ها مانده نباشد مشکلی برای مصرف آن وجود ندارد.

عزیزی گفت: نقص در نطفه‌دار بودن تخم‌مرغ‌های محلی مشکلی از نظر سلامتی این ماده غذایی ایجاد نمی‌کند و در صورت تازگی هیچ گونه منعی جهت مصرف این نوع تخم‌مرغ وجود ندارد.

گفتنی است؛ چندی پیش اخباری در فضای مجازی مبنی بر سو استفاده برخی افراد و نقص در نطفه‌دار بودن برخی تخم مرغ‌های محلی منتشر شده بود.


 

 

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
تلگرام